ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Tahir Çakmak İlkokulu

KIDS AND MATH FOR LİFE ETWİNNG PROJESİ

Okulumuz 4/A sınıfı Kids and Math For Life eTwinning projesine katılmıştır. Projemiz matematik derslerinin oyun ve farklı etkinliklerle işlenmesini amaçlamaktadır. Modern eğitim araçları ve oyunlarla matematik sevgisini güçlendirmek ve oyunlar yaratarak öğrencilerin yaratıcı zihinlerini geliştirmek amaçlanmıştır. Soyut kavramları somutlaştırarak, farklı ortam ve oyunlarla eğlenceli ve anlaşılır hale getirerek okullarımızda "Matematik Atölyesi" sunmak, öğrencilerin özgüvenlerini arttırmasını sağlamak hedeflerimiz arasındadır. İlgili teknolojik web 2 araçlarını kullanarak oyunlar oluşturmak. Okullar ve öğrencileri havuz oluşturarak bu oyunlardan faydalanabilirler. Oyunların ilgili müfredata bağlanması ve bu oyunların her derste kullanılması. Bu sayede öğrencilerin zihinsel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda velilerden izin dilekçesi alınmıştır.

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 08:49 - Görüntülenme: 62