ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Tahir Çakmak İlkokulu

Şehit Tahir Çakmak İlkokulu

YEŞİLEVLER MAH. 934 SOKAK NO 14 YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Fiziki şartlarını, öğrencilerin sanattan spora kadar sosyal kültürel ve akademik anlamda en iyi şekilde yetişmesi için kullanılan çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, özgür düşünen karşılıklı saygı ve güvene sahip, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, araştıran, sorgulayan, kültürel birikimlerini geleceğe taşıyan 21. yy. Türkiye´sinin gereksinim duyduğu bireyler yetiştirmek için varız
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DOĞAL GAZ
iNGİLİZCE
Ulaşım
Hastane Metrosuna 20 dakika yürüme mesafesinde, 227 ve 210 nolu EGO otobüsleri ivedik caddesindeki ilk durak (Ankamar market yanı)inilerek,929. caddeden şentepe istikametine doğru çıkılacak.Yürüme 8 dk. mesafede.Ulustan Yakacık-Yahyalar-Serhat dolmuşları ile yine ivedik caddesi 929. caddeden yukarı doğru çıkılır.10 dk. yürüme mesafesinde.
Okul servisimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yeni bina yapımlarının hızla yürütüldüğü,kentleşme ve yapılaşmanın en hızlı bölgelerinden biri.Kiralık ev bulma imkanı olan bir bölge. Fiyatlar 1000-1500 TL arası seyretmektedir.
Merkezde